Főoldal >> Katalógus  >> Üzletszabályzat Ma 2018. január. 22. hétfő, Vince, Artúr napja van.
Menü
Bolt
Újdonságok
Tovább
Termék toplista Tovább
Akcióink
Tovább
LED kijelző 12 szeres, üveg, fehér
LED kijelző 12 szeres, üveg, fehér
58.644 Ft
Bruttó:46.123 Ft

Akció vége:
Határozatlan ideig
Üzletszabályzat
Üzletszabályzat

Általános szerződési feltételek:

Megrendelésének leadásával ÖnLoxone-bolt webshop vásárlója lesz.

Az eladó:          Két-Vill 2007 Bt

Cím:                  2120 Dunakeszi Mikszáth 10.

Cég adószáma: 24505822-2-13 

Engedélyszám: Cg. 13-06-014491

Telefonszám:   +36 30 542 9890

                         +36 30 9 711 411

e-mai:               loxone@gmail.hu

                         ket.vill.rgy@gmail.com

 

Szerződés tárgya:

A szerződés tárgya a Loxone-bolt webshop internetes áruházában megrendelt árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó oldalon tekíntheti meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is.

 

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is (27%) A termékek mellett szereplő vételárak nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon Kivételt képezhetnek a 30 000 feletti raktáron nem lévő áruk. Ezek beszerzése előtt írásban egyeztetünk önnel. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon választhat.

 • Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben,
 • Előre utalással, futárszolgálattal történő szállítással,
 • Előre egyeztetett időpontban raktárunkban, készpénzben, a mindenkori jogszabályban meghatározott összegig.  

 

Szállítás:

Szállítási információk A megrendelt termékeket Postai úton szállítjuk. A mindenkor érvényes Postai díjak felszámításával. A megrendelt termékek ellenértékét és a Posta költséget,Vételár, fizetési feltételek pontban meghatározott módon kell kiegyenlítenie.Amennyiben Ön a Postai szállítást választotta megrendelésének elküldésekor. A csomagban megtalálható számla tartalmazza a Posta költséget, és a termékek részletezését is.

Szállítási határidő: termékcsoporttól függően 3-12 munkanap raktáron nem lévő import termékek esetén egyeztetés szükséges.

Sikertelen kézbesítés: Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik. Az ingyenesen szállított termék újra kiszállítása nem ingyenes.

Szállítási felelősség Mindent megteszünk a tökéletes kiszolgálás valamint a pontos kiszállítás érdekében, de a rajtunk kívül álló okokból bekövetkező esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Loxone-bolt üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség NEM terheli. Kérjük a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a megrendelt termékek hiánytalanul kiszállításra kerültek, mert utólagos reklamációval nem áll módunkban foglalkozni! Amennyiben a számlához képest hiányt vagy sérülést észlel, a csomagot ne vegye át, vagy azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak, és a futár által felvett jegyzőkönyv másolatát juttassa vissza hozzánk. Kollégáink a legrövidebb időn belül, díjmentes szállítással pótolják a hiányzó terméket.

 

Megrendelés lemondása:

Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben, vagy telefonon, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kísérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

 

Elállás joga:

A vevő a 17/1999. Kormányrendeletben foglaltak szerint és a 2001.évi CVIII. törvény alapján gyakorolhatja a vásárlástól való elállási jogát.

 

Egyéb:

Az internetes áruházban található termékek döntő többsége azonnal, raktárról rendelkezésre áll. Amennyiben az adott termék kifogyott, lehetőség szerint külön jelezzük. A beszerzési idő a gyártótól és a gyártó országtól függően 1-12 hetet vehet igénybe. A megrendelés visszaigazolásakor munkatársaink minden esetben tájékoztatják a megrendelőt az esetleges raktárhiányról. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek esetleges pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A gyártók fenntartják maguknak a jogot a termékek jellemzőinek, értesítés nélküli megváltoztatására, módosítására. Az árucikkek mellett található fotók valós képek, kivételt képeznek a változó gyártóval megjelölt termékek itt az árucikkek csomagolása, megjelenése, tartozékai ettől eltérhetnek. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, az általános forgalmi adó egységesen 27%. Az ettől eltérő adótartalmat külön jeleztük. Az akciós termékek ára minden esetben a készlet erejéig, vagy a külön feltüntetett feltételeknek, időszaknak megfelelően érvényesek. Munkatársaink bizonyos termékcsoportok esetén ellenőrizhetik a szükséges hatósági engedélyek meglétét.

 

Termékgarancia:

Cseregarancia: A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Cégünk az általa eladott termékekre a vásárlástól számított 1 év telephelyi garanciát vállal. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikk mellett van feltüntetve, illetve a mellékelt okmányokon szerepel. A garancia kizárólag a vásárláskor kapott számla ellenében érvényesíthető

 • Hiba a szállítás következtében: Amennyiben az átvett árucikk nem üzemelhető be, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Ha erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Hibásan kiszállított termék cseréje esetén a cseredarab szállítása díjmentes. Minden egyéb garanciális ügyintézéskor a vásárló feladata gondoskodni a termék oda- és visszaszállításáról, vagy a futárszolgálat költségét megtéríteni. Folyamatos megrendelés esetén a javításra átvett termékek visszáruként való szállítása díjmentes.Kérjük átvételkor vizsgálja meg a csomag sértetlenségét, ne vegyen át sérült csomagot. Sérült csomag esetén vetessen fel jegyzőkönyvet és küldje vissza a csomagot.
 • Hiba használat közben: A rendeltetésszerű használat során bekövetkezett meghibásodások esetén a terméket díjmentesen javítjuk, vagy cseréljük. A garanciaidőn túli hibák esetén a javítás térítésköteles.

Garanciát kizáró tényezők:

 • az eszközök festék vagy más vegyi anyaggal történt érintkezése
 • rovarok vagy egyéb (pl házi-) állatok rongálása
 • természeti csapás (villámlás, beázás stb.)
 • szakszerűtlen telepítés, kezelés, javítás vagy használat által okozott hibák.
 • rongálás

Felelősség korlátozása:   Loxone bolt nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

 • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Loxone bolt weboldalára, ott megrendelést adjon le.
 • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
 • Szoftveres eszközök meghibásodása esetén az esetleges adatvesztésért felelősséggel nem tartozunk. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.306-308 §-ban, az 1997. évi CLV. tv-ben, a 117/1991. (IX.10.) számú valamint a 49/2003. (VII. 30) számú Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

 

Adatvédelem:

A tudomásunkra jutott adatokat az 1992. évi LXIII. "Személyes adatok védelméről" szóló és az 1995. évi CXIX. "Kutatás és közvetlen üzletszerzés"-ről szóló törvények előírásainak megfelelően kezeljük. Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelés, ajánlatkérés, hibaelhárítás, hírlevél és egyéb, az ügyfél által megjelölt célok kielégítésére használjuk fel. A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához. A hibásan megadott vagy hiányos adatokból eredő kellemetlenségekért vagy ilyen okokból a teljesítés elmaradásáért felelősséget vállalni nem tudunk

 

Szerzői jogok:

A weboldalakon található képek, cikkek, video anyagok, dokumentumok, szoftverek az oldalak fenntartójának vagy üzleti partnereinek szellemi tulajdonát képezik. Mind a két esetben vonatkozik a weboldal látogatójára a hatályos szerzői jogi törvény. Tilos a közölt anyagok írásos engedély nélküli továbbközlése, értékesítése, módosítása, de saját használatra Ön számítógépén azokat tárolhatja, kinyomtathatja.

Szilveszteri cikkek

 

Üdvözöljünk webáruházunkban!

Loxone kivitelezés:  www.ketvill.hu

 

Figyelem !!

Tisztelt Vásárlóink! 

A 16-óráig leadott rendeléseket már másnap kézbe veheti.

Előre utalás esetén az utalásnak is meg kell érkeznie 16.00 óráig.

(hétfőtől- csütörtökig, a pénteki rendelések általában hétfőn kerülnek kiszállításra,100 000 Ft. alatt előfordulhat plusz szállítási idő mert nem számít értékcsomagnak, ezért ha 100 000 Ft- alatti terméket szeretne megkapni másnapra válasszon előreutalást, mert akkor értékmegjelölés nélküli értékcsomagként tudjuk feladni) 

Kérem a raktárkészlet ellenőrzését !!!!

raktar2